Účetnictví je dnes nedílnou součástí každé firmy a jeho jednotlivé úkony a služby nejsou jednoduché, od přihlášení na sociální správu, zdravotní pojišťovnu, přes přihlášení k dani až po založení s.r.o. a s ním spojených dokladů a smluv, které po vás stát a finanční úřady budou chtít.

Spravovat si účetnictví sám, je podle nás špatná volba, protože dobrá účetní firma vám dokážeušetřit mnohem více, a to tím, že nejen perfektně odvede svou práci, ale hlavně dokáže i poradit apomoci s různými úlevami na daních, na kterých se dají ušetřit opravdu velké částky.

Jak jsme již zmiňovali výše, někteří podnikatelé si dnes své daně vedou sami, ale tento trend sebou nese velká rizika. Podnikatel, který se naplno věnuje pouze své práci, se najednou musí zabývat i účetnictvím, které je profesně i časově náročné.

Ukrajuje si tak čas na svou práci a co je nejdůležitější, nemá znalosti ani čas na sledování nových zákonů, legislativních změn, daných pravidel jednotlivých úřadů a termínů individuálních daní(silniční, z příjmu, DPH, z nemovitosti apod.). Proto pak takový podnikatel dělá v účetnictví chyby, ačas, který vynaloží na správu svých daní, by mohl věnovat svému podnikání.

Kvalitní a spolehlivá účetní firma vám šetří nejen čas a náklady, ale zamezí i chybám a případným nedostatkům ve vedení účetnictví a zároveň vám dokáže ušetřit na dani.

Pro začínající podnikatele nyní nabízíme poradenství zdarma a zvýhodněné podmínky do začátku podnikaní. Pokud máte zájem o nezávaznou osobní schůzku, neváhejte nás kontaktovat.

Klid v duši má ten, komu provádí účetnictví firma Bilance - Ing. Helena Komersová Vilikusová.

Jsme malou profesionální firmou rodinného typu vedenou daňovým poradcem Ing. Helenou Komersovou, registrovanou v Komoře daňových poradců pod číslem 3009.

Naše firma je dobře pojištěna za případné chyby, proto vám nabízíme jistotu bez problémů a vícenákladů. Nabídka našich účetních služeb je rozsáhlá, dokážeme vyhovět jak velkým a středním firmám, tak i firmám malým, jednotlivým podnikatelům a živnostníkům. Spolupracujte s námi a získáte kvalitní, profesionální a jisté vedení účetnictví včetně daňového poradenství.

Specializace

  • vedení účetnictví a daňové evidence
  • kompletní finanční servis
  • daňové poradenství včetně zastupování na FÚ
  • účetnictví neziskových organizací
  • mzdové účetnictví
  • personalistika

Více o nás, včetně referencí najdete na: www.bilance-ucetnictvi.cz nebo na www.facebook.com/bilanceucetnictvi

Tento článek uveřejněn také na:

Nejčtenější

Nejnovější

Novinky státní správy

Ekonomické zpravodajství

Copyright © 2024 Bilance - Ing. Helena Komersová Vilikusová